Безплатен семинар: "Обучение по английски език от ново поколение"

За кого: Учители по английски език в гимназиален етап за ниво B2.1 в интензивната форма на обучение и учители в школи преподаващи на тийнейджъри.
Място: Zoom
Време: Уебинарът ще се проведе в две еднакви сесии, на 20 и 24 Април 2021 г., за да пасне на графика на повече учители. Продължителността ще е около 1 час.
Тема: Семинарът ще разгледа иновативен подход в правенето на упражнения за разиване на езикови умения, който може да спеси много време на учителя и да му даде ясна представа за нивото на знания без да отделя много време в оценяване и проверки. Събитието е насочено към учители преподаващи в 11 и 12 клас на интензивна форма на обучение. За пример ще бъде разгледана одобрената от МОН система Laser B2.1 и нейната специална платформа за упражнения – Macmillan Practice Online.
Допълнителна информация: Семинарът се провежда за втора година, след като над 100 души присъстваха през 2020г. Ще откриете нови възможности за вашето преподаване и продукти разработени на международно ниво. 
Уебинарът ще се проведе в контекста на системата Laser, на която се довериха редица школи и държавни училища в страната. Създадени от хора, проверяващи Cambridge сертификати, учебниците служат за подготовка за матура или сертификатен изпит.  

 

Безплатен семинар за учители по английски език в интензивна форма на обучение
Към началото