GATEWAY 2nd EDITION

Дата: 03 Ное 2016

GATEWAY 2nd EDITION

 

Второто издание на системата Gateway запазва изчистената и ясна структура на първото. Допълнено е с регулярен преговор на Grammar и Vocabulary секциите и постепенно развитие на уменията за писане и говорене.

 

Упражненията в системата са структурирани така че да наподобяват изпитен формат, което е една добра възможност паралелно с изучаването на езика тийнейджърите да бъдат подготвени и за изпитите, които им предстоят. Отделно от това учебната система поставя и силен акцент върху развитието на уменията за индивидуално учене, а също така и меките умения. Новост са новите Life Skills секции, flipped classroom videos и задачите за критично мислене.  Flipped Classroom концепцията е част от идеята за Blended Learning. Тя поставя ученика в центъра на учебния процес, вмъквайки част от добре познатите дейности до този момент като домашната работа в рамките на класната стая.

 

Дигиталните възможности към системата са неограничени и изключително иновативни. Такива например са: Presentation Kit- ът, Тест- генераторът, Teacher’s и Student’s Resource Centre, дигиталният учебник, онлайн тетрадката и Macmillan Sounds App.

 

За разлика от първото издание на системата, тук дигиталните материали са базирани по- скоро на облачните технологии. Всички дигитални материали са качени на онлайн платформа (Blinklearning- най- известната в световен мащаб). Стига учителят да има достъп до интернет, той лесно ще може да използва и всички тези невероятни дигитални материали, които са като допълнение към системата.

 

Gateway 2nd Edition  е учебна система в 7 части- от A1+ до B2+. Междинните нива между всеки един преход дават възможност на учителя да преподава материала с по- умерено темпо, така че да бъде сигурен, че учениците усвояват и затвърждават добре всички езикови умения.

 

Системата Gateway е одобрена за горен курс (9- 12 клас) в държавните училища.

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  • Все още няма коментари
Върни До Горе