Hop on the learning wheel with Carol Read

  Какво: Програмата The Learning Wheel е предназначена за учители по английски език в детска градина или предучилищна възраст. Програмата е съвместно създадена от издателство Macmillan и Carol Read. Carol Read, е международно награждаван автор и специалист в преподаването на английски език в pre-primary и primary years. Carol е била учител, управител на образователни институции, автор на учебници и обучител. Тя притежава над 30г. опит в сферата на преподаването на английски език и множество организации са се доверили на експертизата и. 

  Част от наличните ресурси в програмата са уебинари, видеа с методически указания и ресурси за класната стая.

  За кого: Програмата е подходяща за учители в детска градина, подготвителна група, 1-ви клас, но и по-големи ученици в Началния етап. 

  Как да се запишете: Безплатно на https://www.macmillanenglish.com/us/hop-on-the-learning-wheel 

  Обучение по английски език в детска градина: Carol Read е автор на наградената система Mimi’s Wheel. Тази система предлага пълни методически указания на учителите, ресурси за работа разработени игри и активности. Видео представяне на системата можете да видите тук:  https://www.youtube.com/watch?v=2GS7x9kfRCo&t=2s, а за поръчка и цени се обадете на контактите в нашия уебсайт. 

  За други събития и материали полезни за учители по английски език разгледайте секцията ни с Новини и събития: https://unionpress-bg.com/novini-i-sabitiy

Обучение за учители по английски език в детска градина
Към началото