Laser B2.1

Представяне

Laser B2.1 3rd ed. e одобрена от МОН за работа в 11 и 12 клас по интензивната програма за изучаване на английски език. Системата е отличен спътник на ученика при подготовката за матури или сертификатен изпит. Всеки от 12-те UNIT-а е разделен на части с фокус върху дадено умение или граматика, Vcabulary и Use of English. Упражненията наподобяват изпитния формат и са предложени стратегии за решаването им. Преминавайки през учебника ученикът получава цялостна подготовка за справяне с изпита.

Teacher’s presentation kit:

 Интерактивна дигитална версия на учебника с вградено аудио. Подходящ за употреба с проектор, интерактивна бяла дъска или дисплей.

Мacmillan Practice Online:

 Дигитална платформа с упражнения свързани с темите в учебника. Позволява следенето на прогреса, среден резултат, време за изпълнение и др.

DVD-ROM: Диск с готови тестове и тестов генератор, позволяващ създаването на нови такива. Комплектът включва видео указания за по-ефективна организация на учебния процес.

CD-ROM: Диск за ученика с допълнителни упражнения.

N.B. За видео презентации, погледнете дъното на страницата.

Дигитален учебник с вградено аудио;

Macmillan Practice Online: Достъп до платформата; 

CD-ROM:  Допълнителни упражнения от три типа, следващи последователността на UNIT-ите в учебника: Vocabulary, Grammar и Language. Специална функция позволява следенето на постигнатите резултати. 

Ресурсите на Laser B2.1 3rd ed.

Един от основните ресурси достъпни за учителя и учениците е електронния учебник. Голяма част от останалитересурси на  Laser 3rd ed са насочени към решаване на упражнения, за да бъдат учениците максимално подготвени за вземането на изпит. Дигиталната платформа Macmillan Practice Online е достъпна от различни устройства, а дисковете са удобно за употреба у дома. 

Teacher's Presentation Kit

Tова е дигиталният интерактивен вариант на учебника с вградено аудио. Аудиото във всеки UNIT e на един клик разстояние, така че да е максимално удобно за учителя. Всеки файл е позициониран до съответното упражнения, за да няма загубено време.

CD - ROM (Student's book)

Ученическият диск съдържа допълнителни упражнения за учениците в следните категории: Vocabulary, Grammar и Language. Отговорите се проверяват автоматично и ученикът може да следи прогреса си.

 

Macmillan Practice Online

Това е дигитална платформа за решаване на упражнения, която позволява на учениците да попълват упражнения онлайн, а учителят да следи техните резултати. Подробни доклади за процентна успеваемост и време прекарано в системата дават ясна информация.

Теаcher's DVD-ROM

Учителският диск съдържа множество ресурси за подпомагане работата на учителя – готови тестове, тестов генератор, методически указания от авторите и допълнителни упражнения.

 

Към началото