Teenage Courses

Beyond

Beyond е учебна система по английски език разпределена в 6 нива- от А1+ до B2. Учебната система комбинира развиването на езиковите умения, „меки” умения и запознаване с интересни и актуални теми, като по този начин подготвя учениците за успех в ХХI век.

Gateway 2nd Edition

Gateway 2nd Edition е учебна система разпределена в 7 нива. Автор на Gateway 2nd Edition е едно от най- разпознаваемите имена, а също и най- продаван автор- David Spencer. Gateway 2nd Edition ще Ви помогне да преминете от ниво А1+ до ниво C1 като поставя силен акцент и върху изпитната подготовка. Системата е преработена и одобрена от МОН за държавните училища

Optimise

Optimise е учебна система по английски език, предвидена за изпитна подготовка на ученици от тийнейджърска възраст. Учебникът включва в себе си интересни уроци, които да дадат на учениците необходимите техники за успех при полагането на изпит. Optimise помага на учителите да се превърнат в експерти при изпитната подготовка като осигурява необходимата подкрепа за всеки един учител, без значение от това какъв опит има в обучението, което е насочено към изпитна подготовка.

Laser

Laser 3rd Edition e учебна система, разпределена в 5 нива, покриващи нивата от А1+ до B2. Laser 3rd Edition е много подходяща учебна система за ученици, които са все още в училище, но са се насочили към тяхната подготовка за изпитите Cambridge ESOL, KET, PET и FCE exams.

Към началото