Young Adult/Adult Courses

Open Mind

Open Mind дава възможност на обучаемите да се докоснат до наистина актуални теми, да ги разберат и да усвоят езиковите умения, които ще са им необходими в ученето, работата и тяхната бъдеща кариера.

Straightforward 2nd Edition

Gateway 2nd Edition е учебна система разпределена в 7 нива. Автор на Gateway 2nd Edition е едно от най- разпознаваемите имена, а също и най- продаван автор- David Spencer. Gateway 2nd Edition ще Ви помогне да преминете от ниво А1+ до ниво C1 като поставя силен акцент и върху изпитната подготовка. Системата е преработена и одобрена от МОН за държавните училища

Language Hub

Language Hub е нова учебна система за изучаване на общ английски език в шест нива. Language Hub се отличава с изчистената и лесна за следване методология на преподаване. Учебната система акцентира върху ефективна комуникация и помага да се изгради увереност при обучаемите като дава множество възможности за упражнение.

Move as a short course

Move е учебна система за изучаване на английски език, която е разпределена на по- кратки тематични уроци. Move е идеална система за кратки интензивни или опреснителни курсове по английски език.

Към началото