София 1000, пл. Славейков 11

София 1200, ул. Панагюрище 3

+359 88 857 7508

+359 88 843 2604

Пон - Пет: 9:00 - 17:00

Посетете ни на място

Academy Stars: Starter Level

Academy Stars: Starter Level е първото ниво от едноименната система, което може да се използва за обучение в 1-ви клас. Учебната система се отличава с атрактивно графично оформление и модерна методология, която ангажира учениците и трупа знания у тях чрез участие в активности. Паралелно с ученето на езика, ученциите полагат основите на различни умения (езикови и тези на 21-ви век). 
Всички нива на Academy Stars предлагат съвременна методология за изучаване на английски език и помага на децата да станат независими учащи се от ранна детска възраст. Учениците са активно ангажирани чрез използването на различни модели на диалог, красиви анимации и ситуации, с които те лесно да могат да се припознаят. Academy Stars спомага за развиване на увереността и мотивацията за учене като същевременно с това събужда интереса и любопитството у децата към изучаването на английски език. Системата може да служи за подготовка за явяване на YLE на Cambridgе.

Предимствата на Academy Stars:

  • Мотивиращата ‘Be a Star’ секция, която е интегрирана в системата, помага на учениците да развият продуктивността и комуникативните си умения, като дава възможност на учителя да следи прогреса на своите ученици;
  • Упражненията от секциите “Values Box” и „Me” помагат на децата да развият социалните си умения, както и умения за отговорност и последователност;
  • Отлично разработена Книга за учителя с подробни указания и допълнителни активности, в случай че трябва да се запълни по-голям часови норматив;
  • Богат набор от дигитални ресурси за ученика и учителя (виж долу);
  • Oтлично разработено помагало за ограмотяване Alphabet Book със собствено аудио, активности и teacher’s notes;

Цени

Academy Stars: Starter Level Pupil’s book – 22.00лв.
Academy Stars Alphabet book – 16.00лв..

Изтеглете oще образци на Academy Stars от:

Дигитални ресурси

За учителя

Pupil’s book Presentation Kit (PPK) е интерактивна електронна версия на учебника, подходяща за употреба с интерактивна бяла дъска, дисплей или за онлайн обучение. Всеки ресурс, който е нужен на учителя за провеждане на урока, е вграден и на един клик разстояние – аудио, видео, упражнения и др.

Богат набор от ресурси за пълноценно преподаване: Class and Workbook Audio, Video, Worksheets, Tests (incl. CYLE pracitce tests), Digital teacher’s book, Downloadable flashcards etc.

За ученика

Дигитална версия на учебника за улеснен достъп от различни устройства.

Достъп до Class Audio and Video.

Електронно помагало за самостоятелно правене на упражнения, допълващо тези в учебната тетрадка и учебника. Виж видео представяне тук.

Видео представяне на Academy Stars:

Допълнителна информация

Pupil’s Book with Alphabet pack 9781380006578

Pupil’s Book without Alphabet pack: 9781380006561

Alphabet book9781380006585

Teacher’s book: 9781380006691

Class Audio CD:  9781380006608