София 1000, пл. Славейков 11

София 1200, ул. Панагюрище 3

+359 88 857 7508

+359 88 843 2604

Пон - Пет: 9:00 - 17:00

Посетете ни на място

english coursebook for children english world

English World

English World е световно призната учебна система за изучаване на английски език в 10 нива, чрез която лесно може да бъде преодоляна границата между началното и прогимназиалното изучаване на английски език.
Учебната система използва установените най-добри практики и методология, за да позволи ефективно изучаване на английски език в класната стая и извън нея. Активното изучаване на английски език е подкрепено от систематичен подход, който се фокусира върху четирите основни области от чуждоезиковото обучение- Reading, Listening, Writing и Use of English. Нивата за начален етап (1-6) насърчават активното участие на децата при изучаването на езика. Използвайки материали, които са създадени от авторите на най- продаваните учебни системи- Way Ahead и Macmillan English, учениците ще имат възможността да постигнат високо ниво на компетентност по английски език.

Предимства на English World:

  • Изключителни Grammar In Conversation модули, които въвеждат новите понятия и термини чрез смислен контекст.
  • Изучаване на английски език в контекста на теми, които са подходящи за възрастта на учениците, което спомага за обогатяване на тяхната обща култура и езикови познания в различни области.
  • Секции Portfolio и Diploma, които позволяват на учениците да следят своите постижения и прогрес при изучаване на езика, което спомага за тяхната мотивация
  • Home- School Connect програма, която позволява изучаването на английски език да излезе извън рамките на класната стая и дава възможност за взаимодействие на ниво учител- родител
  • Допълнителни помагала- Dictionary и Grammar Practice Book, които дават възможност за затвърждаване на наученото в класната стая, а също така позволяват и допълнителна самоподготовка в домашни условия.
*Автори на системата са Mary Bowen и Liz Hocking- автори на най- продаваните учебни системи по английски език- Way Ahead и Macmillan English.

Допълнителна информация

Pupil’s book +eBook Pack:

Workbook:

Grammar Practice Book:

Word Dictionary:

Свържете се за индивидуална оферта

Pupil’s book +eBook Pack

Workbook

Exam Practice Book

Word Dictionary

Свържете се за индивидуална оферта

вижте повече повече информация за English World: