София 1000, пл. Славейков 11

София 1200, ул. Панагюрище 3

+359 88 857 7508

+359 88 843 2604

Пон - Пет: 9:00 - 17:00

Посетете ни на място

READY FOR B2 FIRST 4th edition

Новото издание на READY FOR FIRST е част от серията Ready For, която е предпочитано заглавие за изпитна подготовка от учители по целия свят. Четвъртото издание запазва ключовите характеристики на предходното издание като добавя съвременни теми, опростени инструкции за преподавателите с по-малък опит в изпитната подготовка, както и завършени дигитални решения.

Ready for First 3rd Edition

Ready for First е класически учебен комплект за подготовка за изпита на Cambridge: First Certificate in English (FCE). Разработени са 14 урока, всеки от които покрива поне една част от изпита. Съобразен е с актуалния формат на изпита FCE.

READY FOR C1 ADVANCED 4th Edition

Новото издание на Ready for Advanced е част от серията Ready For – изборът на хиляди учители за подготовка за изпита на Cambridge: Certificate in Advance English (CAE). Четвъртото издание запазва ключовите характеристики на предходното издание, като добавя отлични дигитални ресурси, опростени инструкции за преподавателите с по-малък опит и осъвременени теми.

Ready for Advanced 3rd Edition

Ready for Advanced е класически учебен комплект за подготовка за изпита на Cambridge: Certificate in Advance English (CAE). И четирите умения, тествани в изпита, се развиват систематично във всеки един урок. Осигурена е задълбочена подготовка за изпитния формат. Съобразен е с актуалния формат на изпита.

Ready for IELTS 2nd Edition

Ready for IELTS 2nd Edition е част от изпитната серия Ready For. Класически учебен комплект за успешна подготовка за изпита IELTS и постигане на резултат до 7.0. Съответсва на актуалния формат на изпита.