София 1000, пл. Славейков 11

София 1200, ул. Панагюрище 3

+359 88 857 7508

+359 88 843 2604

Пон - Пет: 9:00 - 17:00

Посетете ни на място

Destination – B1, B2, C1&C2

Destination е съвременна серия помагала по английски език в 3 нива, насочена към подобряване на лексикалните и граматичните познания по английски език. Написана е от Steve Taylore-Knowles – действащ проверяващ изпити на Cambridge и Malcolm Mann. Двамата са автори на редица успешни системи за подготовка за изпити.

Language Practice – IELTS, Advanced, First, Intermediate, Elementary

Language Practice е серия помагала, насочена към подобряване на граматическите и лексикалните познания по английски език. Серията предлага ясен и задълбочен поглед върху граматичните обяснения, достатъчно възможности за упражнения и затвърждаване на знанията. Изданията за подготовка за изпитите FCE и CAE са съпътствани от допълнителна дигитална платформа за упражнения- Macmillan Practice Online. Aвтор на системата е Michael Vince.

Macmillan English Grammar in Context – Elementary, Intermediate, Advanced

Macmillan English Grammar In Context е граматика по английски език в 3 нива. Вмъкнатите в граматиката упражнения я правят подходяща както за използването и в класната стая, така и за самоподготовка. Ясни и точни обяснения на граматиката, с традиционни упражнения и контекстуални примери, които включват общо учебно съдържание като литература, наука, география, история и социални науки.
Автор на Macmillan English Grammar in Context е Michael Vince.