София 1000, пл. Славейков 11

София 1200, ул. Панагюрище 3

+359 88 857 7508

+359 88 843 2604

Пон - Пет: 9:00 - 17:00

Посетете ни на място

Kahoot и обучението по английски

Употребата на въпросници, тип викторина, се превърна в предпочитан метод за преподаватели, които искат да разсеят монотонността в класната стая. Сред най-употребяваните приложения е Kahoot – лесно достъпен през телефон и удобен за употреба в класната стая. Kahoot можете да използвате за warmer, cooler, бърз преговор на наученото в часа или просто, за да освежите атмосферата в класната стая с бързи въпроси.

Следейки световните тенденции Macmillan Education подготви указания за това какво е Kahoot и как се ползва, както и готови тестове, които всеки учител може да ползва безплатно. Вижте отдолу безплатните ресурси, чрез които можете да вкарате Kahoot във вашата класна стая.

Kahoot ресурси

Изтеглете този кратък наръчник отговарящ на въпроси като: Какво е Kahoot? Каква полза ще има за учениците ми? Какви са обичайните трудности при използването му?

Този уебинар се вглежда в дълбочина за начина, по който можете да въздействате на учениците си, за да увеличите мотивацията им чрез Каhoot.

Готови Kahoot тестове за нива от Pre- A1 до C1. Тестовете са разделени и по възрасти, за да паснат темите на групата, с която работите.  

Разгледайте каталога ни

Kahoot в класната стая по английски