Learning Stars /Pre- Primary Level/

Learning Stars е висококачествена учебна система за най- малките ученици. Learning Stars полага солидна основа към развиване на уменията за разговорен английски. Учебната система също така се фокусира при полагане на основи за следните езикови умения- Reading, Writing и Spelling, като подготвя децата за изучаването на английски език в следващите нива.
Learning Stars изгражда основата в чуждоезиковото обучение по английски език и други предмети, като дава на децата най- добрия старт към началното им образование. Учебната система интегрира елементи на ролеви игри, които да помогнат на децата да упражняват и научават езика по забавен и запомнящ се начин. Learning Stars предоставя изключително добри възможности за учителя да следи прогреса на своите ученици.

Предимствата на Learning Stars:

  • Забавни истории въвеждат новите езикови понятия по интересен и завладяващ начин;
  • Интегрирана фонетична програма, която помага на децата да запомнят лесно буквите и техните звукове;
  • Act It Out секции, които дават възможност на децата да придобият увереност при комуникацията на английски език;
  • Интердисциплинарни връзки към различни области и теми, които помагат на учениците да учат нови думи и термини и разширяват техния светоглед;
  • Анимираният инструмент за ръкописен текст в Електронния вариант на учебник е много полезно средство при правилното представяне на изписването на отделните букви и числа;
  • Налично допълнително помагало- Maths Book, към учебната система, което е свързано с темите от учебника и дава на учениците възможност да се запознаят и упражняват математически концепции от ранна детска възраст.
    *Автори на системата са Jeanne Perrett и Jill Leighton

Допълнителна информация

Научете повече за Learning Stars на:

* Свържете се за индивидуална оферта

Към началото