София 1000, пл. Славейков 11

София 1200, ул. Панагюрище 3

+359 88 857 7508

+359 88 843 2604

Пон - Пет: 9:00 - 17:00

Посетете ни на място

Teenage courses

Get Involved!

Get Involved! е най-новата учебна система за тийнейджъри, чиято методика е насочена към по-голяма ангажираност на учениците чрез проектни задачи, развиване на „меки“ умения и модерно съдържание. Отлични дигитални ресурси за учителите и атрактивна апликация за учениците. Системата е подходяща за работат със смесени групи.

Gateway to the World

Gateway to the World съчетава абсолютно ново съдържание, съотвестващо на динамичните промени в съвременния свят с утвърдената методология на Дейвид Спенсър – действащ преподавател, лектор и автор на учебно съдържание. Специално създаден за ученици в гимназиален етап.

Optimise

Optimise е учебна система, специално разработена за изпитна подготовка. Авторът е действащ оценител на изпитните формати B2 First (FCE) и C1 Advanced (CAE). Optimise има лесна за ползване структура, атрактивни теми и богат набор от дигитални ресурси, което я прави атрактивна за учители и ученици.

Beyond

Beyond е учебна система по английски език разпределена в 6 нива – от А1+ до B2. Паралелно с развиването на езиковите умения, силно застъпени са и така наречените „меки“ умения. Учебната система е подходяща за работа в смесени групи.

Gateway 2nd Edition

Gateway 2nd Edition е учебна система разпределена в 7 нива. Автор  е едно от най-разпознаваемите имена, а също и най-продаван автор в международен мащаб – David Spencer. Съдържанието е специално създадено за ученици в гимназиален етап, като особено внимание е отделено на изпитната подготовка. Първите четири нива са одобрени от МОН за покриване на нивата по ОЕЕР в държавните училища.

Laser

Laser 3rd Edition e учебна система, разпределена в 5 нива, покриващи нивата от А1+ до B2. Laser 3rd Edition е много подходяща учебна система за ученици, които са все още в училище, но са се насочили към подготовка за изпитите Cambridge ESOL, KET, PET и FCE exams.