София 1000, пл. Славейков 11

София 1200, ул. Панагюрище 3

+359 88 857 7508

+359 88 843 2604

Пон - Пет: 9:00 - 17:00

Посетете ни на място

Представяне

Laser B2.1 3rd ed. e одобрена от МОН за работа в 11. и 12. клас по интензивната програма за изучаване на английски език. Системата е отличен спътник на ученика при подготовката за матурa или сертификатен изпит. Всеки от 12-те UNIT-а е разделен на части с фокус върху дадено умение ,граматика, Vocabulary и Use of English. Упражненията наподобяват изпитния формат и са предложени стратегии за решаването им. Преминавайки през учебника, ученикът получава цялостна подготовка за справяне с изпита.

Teacher’s presentation kit:

 Интерактивна дигитална версия на учебника с вградено аудио. Подходящ за употреба с проектор, интерактивна бяла дъска или дисплей.

Мacmillan Practice Online:

 Дигитална платформа с упражнения свързани с темите в учебника. Позволява следенето на прогреса, среден резултат, време за изпълнение и др.

Tests: Тест за всеки Unit, 2 Progress test (Units 1-6, 7-12) и FCE Practice Test 

N.B. За видео презентации, погледнете дъното на страницата.

Дигитален учебник с вградено аудио;

Macmillan Practice Online: Достъп до платформата; 

Ресурсите на Laser B2.1 3rd ed.

Един от основните ресурси достъпни за учителя и учениците е електронният учебник, който позволява улеснено преподаване или преглед на уроците у дома. Другият основен ресурс e платформата Macmillan Practice Online, която е достъпна от различни устройства. За да се запознаете с тях, вижте следващите видео презентации.  

Teacher's Presentation Kit

Tова е дигиталният интерактивен вариант на учебника с вградено аудио. Аудиото във всеки UNIT e на един клик разстояние, така че да е максимално удобно за учителя. Всеки файл е позициониран до съответното упражнения, за да няма загубено време, така че да е максимално лесно достъпно.

Macmillan Practice Online

Това е дигитална платформа за решаване на упражнения, която позволява на учениците да попълват упражнения онлайн, а учителят да следи техните резултати. Подробни доклади за процентна успеваемост и време прекарано в системата дават ясна информация.

Цени

Teacher's book

Laser B2 TB

Направете запитване

Student's book

Workbook

Workbook

CD

Направете запитване