София 1000, пл. Славейков 11

София 1200, ул. Панагюрище 3

+359 88 857 7508

+359 88 843 2604

Пон - Пет: 9:00 - 17:00

Посетете ни на място

Ready for Advanced 4th Edition

Ready For C1 Advanced се завръща с 4-то издание. Характеристиките, които донесоха успеха на предишното издание са запазени, но съдържанието е обновено и са включени дигитални ресурси от последно поколение. Обновеното издание на Ready for C1 Advanced продължава да осигурява солидна подготовка за изпит. Новостите в 4-тото издание са допълнителни ресурси, нови текстове за четене и нови задачи за слушане, нова секция за произношение и цялостна оптимизация на визията на страницата за по-лесно възприемане на информациятa.
Учебникът е еднакво подходящ за дистанционна и присъствена форма, като дигиталните ресурси позволяват на учителят да построи учебния процес според собствената си визия. От своя страна учениците могат да се потопят в модерни практики за изучаване на английски език, докато неусетно се подготвят за изпита CAE. Секции „Ready for“ в учебника се фокусират детайлно върху всяка част от изпита, така че учениците да са максимално уверени при явяването на изпита. Във всеки unit всички четири умения са систематично развивани и упражнявани, така че дори да не се явят на изпит, те ще добият нужните езикови умения за живота.

Предимствата на Ready for Advanced 4th ed

• Уникално приложение „Student’s App“ позволява гъвкаво правене на упражнения  върху материала покрит във всеки unit. Също така ученикът може да направи 2 пълни practice тест-а и да реши 60 въпроса генерирани на случаен принцип за проверка готовността за явяване на изпит. Приложението може да се използва на телефон, таблет или компютър;

• Усвояването на граматика е улеснено чрез „Ready for Grammar“ секция в края на учебника, която дава ясни обяснения и съдържа допълнителни упражнения;

• Нови секции за произношение и активности съответстват груповата задача за говорене, която кандидатите ще трябва да направят на изпита.

• Нови упражнения за слушане и обновени текстве осигуряват модерно съдържание, което да отговаря на реалния живот на учениците;

• За учителя е осигурена максимална подкрепа с ясна структура на учителския учебник, допълнителни активности и съвети за преподаване. 

• Автор на системата е Roy Norris – един от най-успешните и титулувани автори на материали за изпитна подготовка в световен мащаб.

Видео представяне:

Цени

Ready for Advanced C1 4th Edition coursebook: свържете се за индивидуална оферта
Ready for Advanced 4th Edition Workbook: свържете се за индивидуална оферта
Ready for Advanced C1 4th Edition Teacher’s Book: свържете се за индивидуална оферта

Повече информация за Ready for B2 First 4th ed.:

Дигитални ресурси към Ready for First 4th Edition:

За учителя

Интерактивна версия на учебника с вградени ресурси, която е предназначена за работа с интерактвна бяла дъска или дисплей.

Комплект дигитални ресурси като Class and Workbook Audio, Tests, Worksheet и др.

Електронна версия на Учителския учебник

Приложение с банка от въпроси, от които можете да избирате, за да съставите тест с насоченост по ваш избор.

За ученика

Дигитална версия на учебника с вградено аудио, видео и интерактивни упражнения, достъпна от различни устройства.

Приложение с упражнения

Дигитална версия на тетрадката подходяща за попълване през различни устройства