Ready for Advanced 4th Edition

Ready For C1 Advanced  се завръща с 4-то издание.  Характеристиките, които донесоха успеха на предишното издание са запазени, но съдържанието е обновено и са включени дигитални ресурси от последно поколение. Обновеното издание на Ready for C1 Advanced продължава да осигурява солидна подготовка за изпит. Новостите в 4-тото издание са допълнителни ресурси, нови текстове за четене и нови задачи за слушане, нова секция за произношение и цялостна оптимизация на визията на страницата за по-лесно възприемане на информациятa.
Учебникът е еднакво подходящ за дистанционна и присъствена форма, като дигиталните ресурси позволяват на  учителят да построи учебния процес според собствената си визия. От своя страна  учениците могат да се потопят в модерни практики за изучаване на английски език, докато неусетно се подготвят за изпита CAE. Секции „Ready for“ в учебника се фокусират детайлно върху всяка част от изпита, така че учениците да са максимално уверени при явяването на изпита. Във всеки unit всички четири умения са систематично развивани и упражнявани, така че дори да не се явят на изпит, те ще добият нужните езикови умения за живота.

Предимствата на Ready for Advanced 4th ed.:

  • Уникално приложение „Student’s App“ позволява гъвкаво правене на упражнения  върху материала покрит във всеки unit. Също така ученикът може да направи 2 пълни practice тест-а и да реши 60 въпроса генерирани на случаен принцип за проверка готовността за явяване на изпит. Приложението може да се използва на телефон, таблет или компютър;
  • Усвояването на граматика е улеснено чрез „Ready for Grammar“ секция в края на учебника, която дава ясни обяснения и съдържа допълнителни упражнения;
  • Нови секции за произношение и активности съответстват груповата задача за говорене, която кандидатите ще трябва да направят на изпита.
  • Нови упражнения за слушане и обновени текстве осигуряват модерно съдържание, което да отговаря на реалния живот на ученциите;
  • За учителя е осигурена максимална подкрепа с ясна структура на учителския учебник, допълнителни активности и съвети за преподаване. 
  • Автор на системата е Roy Norris – един от най-успешните и титулувани автори на материали за изпитна подготовка в световен мащаб.

Видео представяне:

Цени

Ready for Advanced C1 4th Edition coursebook
Ready for Advanced 4th Edition Workbook
Ready for Advanced C1 4th Edition Teacher’s Book

Повече информация за Ready for B2 First 4th ed.:

Дигитални ресурси към Ready for First 4th Edition:

За учителя

Интерактивна версия на учебника с вградени ресурси, която е предназначена за работа с интерактвна бяла дъска или дисплей.

Комплект дигитални ресурси като Class and Workbook Audio, Tests, Worksheet и др.

Електронна версия на Учителския учебник

Приложение с банка от въпроси, от които можете да избирате, за да съставите тест с насоченост по ваш избор.

За ученика

Дигитална версия на учебника с вградено аудио, видео и интерактивни упражнения, достъпна от различни устройства.

Приложение с упражнения

Дигитална версия на тетрадката подходяща за попълване през различни устройства

Допълнителна информация: ISBN

NAMEISBN 
STUDENT’S BOOK WITH KEY AND DIGITAL STUDENT’S BOOK AND STUDENT’S APP9781380052438 
STUDENT’S BOOK WITHOUT KEY AND DIGITAL STUDENT’S BOOK AND STUDENT’S APP9781380052445 
DIGITAL STUDENT’S BOOK WITH STUDENT’S APP9781380082879 
DIGITAL STUDENT’S BOOK AND DIGITAL WORKBOOK WITH STUDENT’S APP9781380069276 
WORKBOOK AND DIGITAL WORKBOOK WITH KEY AND ACCESS TO AUDIO9781380052469 
WORKBOOK AND DIGITAL WORKBOOK WITHOUT KEY AND ACCESS TO AUDIO9781380052476 
DIGITAL WORKBOOK WITH ACCESS TO AUDIO9781380082886 
TEACHER’S BOOK WITH TEACHER’S APP9781380052452 
DIGITAL TEACHER’S BOOK WITH TEACHER’S APP9781380077288
Към началото