София 1000, пл. Славейков 11

София 1200, ул. Панагюрище 3

+359 88 857 7508

+359 88 843 2604

Пон - Пет: 9:00 - 17:00

Посетете ни на място

Gateway 2nd ed. е една от най-успешните системи за преподаване на английски език на тийнейджъри в света, съставена от 7 нива. През 2012г. първото издание е номинирано за наградите на ELTons. Aвтор на системата е Дейвид Спенсър – учител, обучител, автор и лектор с над 20г. опит. Дейвид също говори на конференции и консултира институции. В комбинация към тези факти, той все още е действащ преподавател на тийнейджъри в Испания, което му позволява да създаде напълно практична система, която да отговаря на нуждите на учители и на ученици.
Отличително за системата е широкият набор дигитални ресурси, който позволява гъвкавост в обучението, без значение дали е присъствено или в електронна среда

Предимствата на системата:

  • Множество дигитални ресурси, които оптимизират работата на учителя (виж долу)
  • Възможност за внедряване на Flipped classroom методика – всеки урок по граматика е заснет на видео с обяснения от автора;
  • Разнообразно съдържание свързано с живота извън класната стая: Life skills;
  • Gateway to exams: секция след всеки 2 unit с упражнения в изпитен формат и практични съвети за решаване на изпитни задачи;
  • Налични Practice Tests към системата и Test Generator, които помагат на учителите при подготовката за международните изпити.

Цени

Gateway Teacher’s Book – обадете се за индивидуална оферта
Gateway Student’s book – обадете се за индивидуална оферта
Gateway Workbook – обадете се за индивидуална оферта

Научете повече за Gateway 2nd ed. тук:

Дигитални ресурси

Gateway 2nd ed. има богат набор от дигитални ресурси, чрез който можете да обновите учебния процес и да спестите време като същевременно повишавате знанията. Както учителя, така и ученика имат на свое разположение инструменти, които да направят обучението по английски език още по-качествено.

За учителя

Student’s book Presentation Kit (SPK) е интерактивна електронна версия на учебника, подходяща за употреба с интерактивна бяла дъска, дисплей или за онлайн обучение. Всеки ресурс, който е нужен да на учителя за провеждане на урока, е вграден и на един клик разстояние – аудио, видео, упражнения и др.

Учебната тетрадка също има интерактивна версия, която да улесни преподавателя.

Богат набор от ресурси за пълноценно преподаване: Class and Workbook Audio, Video, Worksheets, Tests, Digital teacher’s book etc.

Приложение, което ви позволява да избирате между стотици въпроси и да съставяте тестове с брой и вид въпроси по ваше усмотрение. 

Дигитална версия на учебната тетрадка, позволяваща онлайн попълване и записване на резултатите. Учителят може да следи успеваемостта на учениците и да забележи тенденции, които изискват подобрение.

За ученика

Дигитална версия на учебника за улеснен достъп от различни устройства.

Достъп до Student’s book and Workbook Audio, Worksheets, Flipped Classroom Videos и Macmillan Readers eBook

Дигитална версия на учебната тетрадка, позволяваща онлайн попълване и записване на резултатите.

Видео информация

The flipped classroom

Ресурсите за обърната класна стая (вижте „Мостри“) позволяват времето в клас да се използва за работа върху слабите страни, като усвояването на граматиката може да става от вкъщи посредством видео презентации.

Life skills

Gateway 2nd. ed. развива умения за живота, защото успешната реализация изисква повече от езикови знания. Всяка Life Skills секция има проект, който да ангажира учениците и също видео с worksheet към него. (Вижте „Мостри“)